Kontakta Protech Consult

Välkommen till Protech Consult AB!

Om du vill komma i kontakt med oss, är vi här för att hjälpa dig. Oavsett om du har en fråga, behöver rådgivning, eller vill diskutera ett projekt, står vi redo att svara. Vi förstår vikten av snabb och effektiv kommunikation, och vårt team är alltid tillgängligt för att säkerställa att du får den hjälp du behöver.

Hos Protech Consult AB strävar vi efter att erbjuda den bästa servicen för våra kunder. Oavsett om det handlar om teknisk konsultation, vibration- och bullermätning, eller projektledning, är vi här för att stötta dig. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och se hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål. Vi är dedikerade till att leverera professionella lösningar som uppfyller dina förväntningar.

Att kontakta Protech Consult är enkelt och smidigt. Oavsett om du föredrar att ringa, maila eller besöka oss personligen, kan du vara säker på att vi står redo att assistera dig. Tveka inte att kontakta oss för att ta ditt projekt till nästa nivå.

För omedelbara svar, ring direkt till vårt team. Vi är tillgängliga under dygnets alla timmar och redo att ta emot ditt samtal.

Har du en mer detaljerad fråga eller vill du boka ett möte? Skicka oss ett mejl så återkommer vi så snart som möjligt.

Om du vill träffa oss personligen, är du varmt välkommen till vårt kontor. Vi ser fram emot att träffa dig!

VIBRATIONSMÄTNING

RISKANALYS

BYGGNADSBESIKTNING

Vanliga frågor
Här är några av de vanligaste frågorna vi får. Kanske hittar du svaret du söker redan här!

Hur snabbt kan jag förvänta mig ett svar på en offert?
Vi försöker alltid svara inom 24 timmar. Oftast ännu snabbare.

Vi har bråttom och behöver montera en vibrationsmätare redan idag, senast imorgon, löser ni det?
Ge oss en adress så fixar vi det.

Vi tänkte själva göra bedömning på vilka gränsvärden de fastigheterna som ligger nära oss har, kan ni hjälpa oss med det?
Ja, använd gärna vår gränsvärdeskalkylator som baseras på Svensk Standard och gör bedömningen själv!  

Vilka tjänster erbjuder ni?
Vi erbjuder en rad tjänster inom teknisk konsultation, inklusive vibration- och bullermätning, projektledning, och mer. Läs mer om våra tjänster.

Kan jag boka ett möte direkt via mejl?
Ja, du kan boka ett möte genom att skicka oss ett mejl med dina preferenser. Vi kommer att bekräfta tiden och platsen så snart som möjligt.

HENRIK OLSSON

HENRIK OLSSON

VD, Sverige

Ulrik Hasle

Ulrik Hasle

VD Norge/ Sverige